Jídlo v barvách podzimu Podzim je roční období, které dává lidem najevo, že rok a teplé dny už zase končí. Záplava barev je zprvu veliká. Jenže je chladno, deštivo a den se zkracuje. Organismus si na to musí zvyknout.
Číst více
Podstata svačiny a jak by mohla vypadat Stravovací návyky studentů a celkově mladých lidí mají veliký význam na jejich výkon a zdraví. Cílem tohoto článku je rozšířit povědomí o tom, jak je jen obyčejná svačina velmi důležitá pro naše školní výsledky a celkový výkon, a že i jako studenti můžeme jíst zdravě a zároveň levně.
Číst více
Maso ze zkumavky Myšlenka umělého masa se objevila už na počátku 20. století, kdy samotný Winston Churchill v roce 1932 napsal, že v budoucnu bude možné pěstovat maso bez potřeby těla zvířete.
Číst více
Startupy v gastru Jsme škola plná mladých a velmi inovativních lidí. Toto číslo je však o jídle, pojďme se tedy podívat na tuzemské gastronomické startupy.
Číst více